ایشان افزود: اجتماع جوانان در طرح ضيافت انديشه براي تقويت معنويت و پايبندي به دين و ديانت است زيرا راز و نياز جوانان با خدا با توجه به شرايط ماه مبارك رمضان بر روح و روان آنها تاثير ميگذارد.
نماينده ولي فقيه در استان لرستان با بيان اين كه اقدامات خوبي در دانشگاهها در زمينه معنويت صورت گرفته اما بايد يك سري اقدامات ديگري انجام شود كه به آنها شتاب دهد، تصريح كرد: حضور جوانان و دانشجويان در شبهاي قدر نشان ميدهد گرايش جوانان ما به معنويت بيشتر شده و اين از دستاوردهاي نظام جمهوري اسلامي است.
وي تغيير رويه و رفتار در دانشجويان را از آثار معنويت اين طرح عنوان كرد و خاطرنشان كرد: داشتن بنيه معرفتي و شناختي يك نياز دانشجويان ما در مقابل تهاجم فرهنگي است تا جريانهاي فكري و فرهنگي بيگانگان را بشناسند و راههاي مقابله با آن را داشته باشند
نماينده ولي فقيه در استان برنامههاي خوب معرفتي طرح ضيافت انديشه و بيان مسائل اعتقادي، اخلاقي و تربيتي را يك نوع مقابله علمي براي مسلح كردن دانشجويان در برابر هجمههاي فرهنگي دشمنان دانست.
ميرعمادي تهاجم فرهنگي دشمنان را مانند نفوذ شيطان دانست كه هر جا خلاء اعتقادي و علمي باشد، نفوذ پيدا ميكند.
وي ادامه داد: وقتي جوانان ما از نظر بنيه اعتقادي، اخلاقي و علمي قوي باشند و با احكام، برنامهها و دستورات ديني آشنايي داشته باشند، نوعي سد در مقابل نفوذ فرهنگي دشمنان ايجاد ميشود.
نماينده ولي فقيه در استان وامام جمعه خرمآباد با بيان اين كه مسير معنويت
به سمت بينهايت است، اضافه كرد: اقدامات فرهنگي دانشگاهها به سمت پر
كردن خلاءهاي معنوي است و هرچه مسائل معنوي بيشتر شود، علاقمندي هم بيشتر
ميشود.